Zingen & mediteren

Mantra zingen, Mediteren, Meedoen

Als je kunt praten, kun je ook zingen. Zingen brengt je bij je basis, zet je in je kracht en geeft plezier en energie. Mantra’s zingen voegt daar nog wat aan toe: door de herhalende melodie en tekst verdwijnen de gedachten als vanzelf. Laat je meevoeren met de stroom. De drukte van alledag verdwijnt naar de achtergrond en je komt in je stilte. We eindigen elke keer met een stiltemeditatie. Of je mooi zingt, vals zingt of alleen maar wat bromt, erbij zit, ligt of staat… dat is allemaal niet belangrijk. Het gaat om het doen en ervaren, niet hoe het klinkt. Hoe je het ook doet, gebruik je stem.

Op zondag 25 maart, 24 juni en 23 september ben je van harte welkom om te komen zingen en mediteren. Van 10.00 tot 11.30 zingen we mantra’s en van 11.30 tot 12.00 is er een stiltemeditatie. Kosten 10 euro per keer.

Op 31 december zingen en mediteren we voor de vrede. Dat gebeurt op dat moment wereldwijd en dat is voelbaar. Op deze manier het oude jaar uitluiden en in stilte en vrede het nieuwe jaar ingaan is elk jaar weer voor elke deelnemer een hele bijzondere ervaring.

31 december van 11.00 uur tot 13.00 uur. Inloop vanaf 10.45 uur.
Plek: Rijksstraatweg 268 | 9752CL Haren.
Je bepaalt zelf je bijdrage.