Reading

Reading

Tijdens een reading wordt gekeken naar je energie, die informatie bevat. Het geeft een zo compleet en helder mogelijk beeld van hoe jij op dit moment in het leven staat. De reading kost 60 euro. Als je met z’n tweeën komt voor een relatie reading kost dat 75 euro. De reading wordt opgenomen en naar je opgestuurd via Wetransfer. Zeg je de reading af, dan wordt 30 euro in rekening gebracht.

Aura/chakra reading

Door middel van het lezen van je roos (staat symbool voor je leven), je aura (energievelden om je heen) en je chakra’s (energiecentra in je lichaam), wordt duidelijk waar je op het moment mee bezig bent, waar je leer- en krachtpunten liggen en welke ervaringen uit het verleden hierbij een rol spelen. Het is inzichtelijk, rustgevend en inspirerend. Specifieke vragen met betrekkingen tot bijvoorbeeld werk, relaties, kinderen en gezondheid kunnen ook een uitgangspunt zijn voor een reading. Een relatiereading en zwangerschapsreading behoren tot de mogelijkheden.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een reading? Een origineel verjaardagscadeau geven? Dan is deze cadeaubon misschien een idee. Neem contact met me op als je een bon aan wilt schaffen.

Reactie

De reading heeft me weer veel opgeleverd. Mooie inzichten, rust, blijheid en inspiratie. Bedankt hiervoor!
Margreet.

Ik vind het leuk om iets te vertellen over een reading die ik begin 2017 kreeg bij Gonny, omdat ik denk dat het voor anderen ook zeer waardevol kan zijn. Ik kom al jaren bij Gonny voor een reading en het is steeds weer waardevol en diepgaand. Het geeft mij focus, inzicht en is inspirerend. Zowel in mijn acties in de praktijk als in mijn persoonlijke leven. Het is heerlijk om naar Gonny te gaan. Na ontvangst bij de houten tuindeur lopen we door naar het tuinhuisje in de tuin, wat al lekker warm is en waar ik de reading ga krijgen. Deze reading geeft mij weer inzicht. Het stimuleert mij en geeft mij de moed om steeds weer te vertrouwen op overvloed en de bron van creatie in mijzelf. Elke reading is weer anders.

Veel mensen die ik ken zijn ook naar haar toe gegaan. Het valt mij op dat zij steeds weer diep onder de indruk zijn van wat het hun brengt en hoe helder de readingen van Gonny zijn. Ze is zeer knap in het verwoorden van wat ze waarneemt, is praktisch en aards, heeft humor en is ook nog eens een hele lieve schat :).

Anne-Marie Hamming.

www.volledigleven.nl

Soul-business coach, supervisor en therapeut. Eigenaresse van Volledig Leven. Ze leert je ondernemen vanuit bezieling, voor een bloeiende praktijk en een diepgaander resultaat.